vineri, 13 decembrie 2013

Vrei casa?

Din cele mai vechi timpuri oamenii au simțit nevoia de a avea un loc al lor unde să stea, o peșteră în care să nu-i plouă și să nu-i bată vântul.

Vremurile s-au schimbat, tehnologiile de construcții au evoluat și pretențiile oamenilor s-au mărit. Azi nu mai stau oamenii nici în peșteri, nici în bordeie. Mulți dintre ei nu mai vor să stea nici la bloc. Chiar dacă în esență locuința are același rol pe care o aveau și peșterile primitive, diferența este dată de gradul de confort și de siguranță.


Una e să stai între patru pereți la bloc, să ai vecini pe toate părțile, să auzi când aleargă prin apartament, deasupra ta și e cu totul altceva să ai o curte și doi pereți între tine și “aproapele tău”. Problema e că nu în oraș nu are niciun farmec să stai la curte. E aglomerație, poluare, gălăgie. Așa că soluția adaptată la era noastră e să te muți într-un cartier rezidențial.

Un astfel de ansamblu de case Domnești îți poate asigura liniștea și pacea de care ai nevoie pentru a te relaxa după o zi întreagă de muncă. O casă undeva departe de agitație poate deveni oaza ta de liniște pentru a-ți încărca bateriile.

Dacă sună frumos și vă interesează, la numai 2,5km de șoseaua de centură a Bucureștiului găsiți un astfel de cartier. Mergeți, aruncați o privire, vedeți care din cele patru tipuri de vile e pe gustul vostru, observați că sunt făcute cu produse de calitate și apoi, grăbiți-vă la bancă. Și nu, în contextul ăsta graba nu strică treaba, mai sunt doar 5 vile libere. Sau cel puțin erau când au făcut site-ul, acum rămâne să veți voi.


Ca să vă faceți așa, o idee, puteți achiziționa prin programul Prima Casă o vilă tip D (vă las să descoperiți voi ce înseamnă), în cea mai “exclusivistă” zonă a cartierului la prețul de 131.000€. E mult? E puțin? Asta decide fiecare în funcție de bugetul pe care-l are sau de care poate dispune în momentul în care dorește să-și achiziționeze o locuință. Oricum, după 2008 prețurile imobiliarelor au scăzut mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu