vineri, 28 februarie 2014

Ultimele pregatiri pentru primavara


Pentru că vremea rea persistă mai mult decât coafura din reclamele la produsele pentru păr (Taft), cântecelele din copilărie, de genul “Vine, vine primavara” par a fi doar promisiuni electorale care, culmea, au loc într-un an electoral.

Și pentru că îți vine să-ți bagi picioarele în ea de vreme, măcar s-o faci cu stil. Ce stil, asta depinde de gusturile tale.
Însă am văzut reduceri pandofi matar.ro, așa că îți poți alege ce tip de încălțări vrei. Nu contează că ai gusturi mai extravagante, acolo găsești orice, de la botine damă până la încălțăminte copii.

N-am stat să verific dacă au și papuci, însă parcă e un pic cam răcoare pentru așa ceva. Dacă de mâine, că începe oficial din punct de vedere calendaristic, primăvara, mai vedem, însă până atunci rămânem la ghetuțe model de iarnă.

Că, vorba aia, cu o floare nu se face primăvară, așa că nici anvelopele de la mașină nu le schimbăm cu cele de vară doar pentru câteva raze solare mai călduroase. Iarna a dovedit că în două zile poate acoperi țara cu un strat gros de omăt ce necesită concedieri de prefecți și intervenția armatei. Dacă aceea a fost doar o lovitură cu ultimele puteri, rămâne de văzut.

Mai rău e că prin statele vestice, în principal în Regatul Unit, sunt încă probleme majore cu inundațiile. Și chiar dacă, vorba aceea, “apa trece, pietrele rămân”,  nu cred că agricultorii din zonele respective cultivaseră pietre. Așa că e destul de greu să schimbi destinația terenului din zonă agricolă în carieră de piatră, având în vedere necesitatea schimbării utilajelor și necesarul mai mare de personal.


În caz că faceți o astfel de schimbare, va trebui să ajungeți din nou la magazinul de încălțări, pentru a schimba cizmele de cauciuc necesare în agri cultură cu bocanci rezistenți, folosiți în minerit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu