vineri, 28 martie 2014

Cerneală sau laser?

Pentru că se apropie sezonul licențelor și vor curge râuri de cerneală, iar studenții vor toci tastaturile calculatoarelor, consider că un pont e bine venit.

Pe vremuri lumea scria cu pana și lua cerneală dintr-o călimară, însă evoluția ne-a adus în situația în care lumea nu mai scrie nici cu pana, nici măcar cu stiloul. Totul se face computerizat, pe foi virtuale care apoi fie sunt tipărite de imprimante fie sunt trimise direct pe mailul destinatarul.


Lumea golește cartușe imprimante pe bandă rulantă sau trebuie să le reîncarce tocmai datorită faptului că nu le utilizează în timp util și se usucă cerneala în ele.

Dacă și tu ești în această situație, intră și comandă online ciss ink, dacă dorești să le umpli tu, sau poți găsi chiar cartușe canon cartuseria.ro. Eu personal folosesc o imprimantă cu laser, ca să scap de grija schimbării cartușelor. E drept, modelele laser sunt mai voluminoase și ocupă mai mult loc în cameră, însă se pot face compromisuri de dragul fiabilității. Mai ales când nu printezi foarte des, o imprimantă cu laser este recomandată.

E drept că exisă oameni care susțin că ar fi periculoase, însă pe mine încă nu m-a omorât. Și o am de vreo 10 ani, fiind un model mai vechi, fără tehnologii noi de protecție. Asta e dovada clară că sunt doar speculații, nivelul de pericol fiind unul insignifiant.
La cerneală problema apare atunci când vrei să-ți umpli singur cartușele și ajungi să pătezi lucrurile prin casă și să mergi la serviciu negru pe mâini, spunând că nu te-ai mai spălat după ce ai dat mâna cu Obama. De abia sunteți siguri că nu poate să vă acuze nimeni de rasism.

Voi ce imprimantă aveți? Cu laser sau cu jet de cerneală? Vă încărcați cartușele singuri sau apelați la ajutorul profesioniștilor pentru a rezolva această problemă?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu