joi, 3 iulie 2014

Bacalaureat 2014 - imn neoficial

A început și examenul de Bacalaureat 2014. După cum ne-am obișnuit, probele au fost dificile, punând probleme proaspeților absolvenți de liceu care parcă învață din ce în ce mai puțin, cu generație ce trece.

Însă cum e bine să privești jumătatea plină a paharului, așa vom face și noi. Măcar rezultatele de anul acesta sunt mai bune decât cele de anul viitor (a se verifica după examenul de Bacalaureat 2015). Și că tot suntem la părțile pozitive ale lipsei de educație a tinerei generații (feeling old and wise), o să vă aduc în atenție o melodie făcută de tizul meu, Andrei Ciobanu, comediant, autor al romanului "Suge-o Ramona" și compozitor de parodii muzicale.

Alături de colegul său de scenă, ei au compus această melodie special pentru tinerii absolvenți de liceu din acest an. Cu un adevăr profund în spatele versurilor și cu o linie melodică ce răsună în difuzoarele radiourilor de la toate terasele în care chiuleau elevii, această melodie are potențialul de a ajunge un mare hit. Sunt curios dacă numărul de vizualizări al acestui clip îl va depăși pe cel al restanțierilor la Bacalaureat. Dar asta vom afla după ce vom avea rezultate oficiale.

Până atunci, bucurați-vă de melodie și de faptul că ați scăpat de BAC.


2 comentarii:

  1. pentru rezultatele slabe, sistemul este de vina. scoala romaneasca nu poate produce plus valoare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sistemul este de vina, dar nu e singurul vinovat. Sistemul poate fi modificat, daca se vrea asta.

      Ștergere