joi, 28 februarie 2013

Luna femeii si economiile


Ce faci când a venit luna femeii și nu stai prea grozav cu economiile?

Ai mai multe variante din care poți o poți alege pe cea care crezi tu că te ajută mai bine.

Prima variantă, cea mai simplă și mai neortodoxă (de-a dreptul urâtă, aș putea spune), ar fi să te faci că plouă, eventual să invoci și niște motive de discriminare cum că nu se respectă egalitatea între sexe și că ar trebui ca și bărbații să primească daruri și că tu alegi să protestezi până se va rezolva acest aspect și să nu oferi nimic. Nu recomand această variantă deoarece va provoca certuri.


A doua variantă ar fi darurile simbolice. Un mărțișor, un ghiocel, ceva mărunt, doar de dragul evitării scandalului și respectării tradiției. E o cale de mijloc, și persoana respectivă s-ar putea chiar să înțeleagă situația ta economică și să aprecieze gestul. Și toată lumea-i fericită.

Cea de-a treia variantă e mai complexă. Presupune să faci rost de bani și să cumperi ceva mai elaborat. Prima problemă ar să faci rost de bani. Dacă n-ai talent de artist și nu-ți iese replica după Etoile Bleue rămâi tot sărac și trebuie să găsești alte metode. Metode care să nu-ți pună în pericol libertatea că altfel nu poți să-i dai cadoul și iar iese cu ceartă. S-ar putea să găsești pe altcineva care să te iubească din când în când când ești la închisoare, dar de dragul hemoroizilor mai bine nu faci asta.

O metodă de a face bani rapid ar fi apelarea la un cămătar. Dar aici îți pui în pericol integritatea corporală. Și iar nu e bine. Decât dacă ai de gând să începi o carieră pe postul de cerșetor mutilat. Care nu-ți va aduce multe venituri pentru că va trebui să achiți datoria către cămătar. Deci tot nu-i bine.

O soluție mai simplă, mai rapidă și mai sigură ar fi casele de amanet. Deschizi Chrome, scrii acolo http://casa-amanet.com/ dai un enter și te orientezi.  Pe lângă opțiunea amanetării obiectelor, mai poți găsi și oferte foarte bune. Sunt lucruri care au fost amanetate de alții și nu le-au mai recuperat. Din diverse motive.

Acum că ți-am rezolvat problema cu banii, îți rămâne să te orientezi tu la cadou. Nu pot să te ajut și cu idei pentru că nu cunosc persoana.

Spor la căutări!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu