joi, 10 martie 2011

Yahoo! - acum si romanesc

Mult-aşteptatul portal românesc al Yahoo! a fost activat la adresa http://ro.yahoo.com/, iar mail-ul de Yahoo! poate fi şi el accesat în română. Potrivit agenţiei Hotnews, versiunea românească este una light, cu mult mai puţin conţinut decât versiunile din tările mari.
Portalul romanesc al Yahoo! conţine rubrici precum: Ştiri, Finanţe, Sport şi Lifestyle, iar la capitolul ştiri sunt selecţionate titluri mai ales din presa mondenă.
În România sunt în total 7,94 milioane de conturi Yahoo!, 4,8 milioane de utilizatori ai mail-ului si 5,8 milioane de utilizatori Messenger.

Despre lansarea portalului yahoo.ro s-a vorbit inca de acum mai bine de doi ani, cand Bobby Voicu fusese numit ca reprezentant al comunitatii Yahoo! in Romania. Pe atunci obiectivul era ca portalul sa se lanseze in toamna lui 2008, insa nimic nu s-a concretizat, Bobby Voicu anuntand in februarie 2009 ca nu mai reprezinta Yahoo! in tara. In 2009 criza a fost factorul care a dus la inca o amanare.

Yahoo! a lansat in toamna lui 2010 o noua versiune a mailul-ul, una modernizata, in incercarea de a obtine un castig de imagine, dupa ce in ultimii ani a pierdut teren in fata concurentei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu