duminică, 15 ianuarie 2012

Scrisoare deschisă


Scrisoare deschisă către președintele Traian Băsescu Băse. (cuvintele pompoase nu-și au rostul în acest context)


"Domnule presedinte,

            Va scrie cu intristare o tanara studenta,nascuta in Bucuresti care nu a crezut niciodata in dumneavoastra,nu v-a acordat votul si care a militat impotriva dumneavoastra ori de cate ori a avut ocazia .Puteti sa ma numiti instigatoare, sau opozanta. O opozanta,careia nu ii este frica de actuala putere,care nu are nimic de pierdut,ci are o viata pe care vrea sa o traiasca in Romania .Din perioada in care am inceput sa inteleg miscarile scenei politice,marturisesc ca m-au incercat o sumedenie de sentimente in ceea ce va priveste .


             La inceput am fost amuzata ,va vedeam ca pe o caricatura politica si nu intelegeam cum lumea din jurul meu,printre care si parintii mei ar putea aprecia un astfel de om.Era exact perioada in care dumnevoastra erati Ministrul Transporturilor si erati implicat fara niciun dubiu in traficul de armament la nivel mondial .Spun fara niciun dubiu,deoarece ati catalogat toate dovezile facute publice drept simple speculatii .Spuneati intr-o declaratie de presa ca multi speculeaza ca sunteti alcoolic,multi speculeaza ca sunteti bolnav,multi speculeaza ca sunteti nu stiti cum . Eu cred cu tarie despre dumneavostra ca sunteti un alcoolic notoriu,un om bolnav,plin de frustrari,cu o obsesie maladiva de putere .Dumneavostra ati recunoscut ca v-ati aflat sub influenta bauturilor alcoolice si tot dumneavoastra i-ati aratat lui Serban Huidu in urma cu ceva vreme in timpul unei emisiuni cum se bea Whiskey .Sunteti un om frustrat domnule presedinte ! Un om care calca pe cadavre,un om care a instaurat in Romania dupa 1989 un sistem sovietic mult mai bine pus la punct decat a avut Ceausescu. Un om care a politizat absolut toate institutiile statului roman.Iar noi romanii,suntem victimele frustrarilor si tulburarilor de personalitate ale unei caricaturi politice maniaco-obsesive.

                Se implinesc opt ani de zile de cand in Romania,tara membra UE minciuna este crez politic .Nu pot decat sa te privesc cu scarba Traian Basescu si in acelasi timp sa privesc cu satisfactie suferinta celor care te-au reales in functia de presedinte pe un kg de malai si o sticla de ulei .Dar noi ?Cei care nu te-am ales?Dar cei care au refuzat sa se prezinte la vot ? Tineretul este satul de conducerea ta.Tineretul nu te-a votat in 2009.Tineretul a luat zilele acestea atitudine publica si va exercita presiuni asupra liderilor opozitiei pentru suspendarea ta din functia de presedinte !

              In momentul de fata poporul roman a ajuns in situatia de a face orice sa scape tara de de grupurile politico-economice portocalii de inspiratie mafiota, cu legaturi în lumea interlopa .Ai stiut sa profiti de ocazie Traian Basescu .Astfel de grupari mafiote n-au aparut peste noapte si au mai încercat sa preia controlul ori de câte ori au simtit ca statul este slab.La conducerea ta aceste grupari instrumenteaza dosare.

             Este datoria noastra sa protestam.Este datoria noastra sa luptam pentru a le lasa mostenire copiiilor nostri o tara de prima mana (nu de mana a doua domnule presedinte ).In contextul politic si social actual,manifestarile de strada din ultimele zile au fost inevitabile .Daca vreti sa faceti un lucru onorabil pentru aceasta tara,dati-va demisia domnule presedinte,pentru a evita noi proteste si noi violente. Macar atat sa faceti pentru aceasta tara .

            Inchei aceasta epistola prin a va spune ca imi este pur si simplu scarba sa ma gandesc la dumneavoastra si tin sa va amintesc faptul ca si Ceausescu s-a crezut invincibil .

                                                                                                               Fara pic de consideratie

                                                                                                                     Un simplu cetatean ! "


Sursa
Știți foarte bine că rar preiau articole. Dar acesta este unul care merită mediatizat. Felicitări!

Felicitări pentru conținut, dar și pentru că ai avut răbdarea să scrii atât despre un astfel de om specimen. Singurul caz în care aș putea să mă adresez cu asemenea amploare către "mult iubitul președinte" ar fi în cazul în care aș începe să-l înjur. Dar mă abțin.

Da, știu să înjur, dar mă păstrez pentru ocazii speciale. De la mine a avut Emil ideea cu înjurăturile alfabetice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu