miercuri, 8 februarie 2012

Valentine's

Yep, vine din nou...
         Acea perioadă a anului când iar îi copiem pe americani și ne apucă subit dragostea. Doar că la noi e dragostea din tei, că îi avem pe Ozone. Chiar dacă sunt împraștiați. Adică trupa e împrăștiată, nu ei ca persoane. Sau poate or fi și ei dar nu știu, așa că mă abțin.
Revenind la Sf Valentin; de ce tocmai atunci îi apucă pe oameni dragostea? De ce nu e Sf Cupidon sau ceva? Just sayin'...
         Cum trăim într-o țară liberă fiecare are dreptul să facă ce vrea. Așa că dacă vreunul din voi e mai îndrăgostit și-l apucă nebunia subită și vrea să se însoare de Sfântul Valentin, poate să-și cumpere de acum verighete, poate prinde o ofertă o ofertă mai bună. Sau poate doar un inel de logodnă.
Să nu uitați apoi să vă înscrieți la concursul acela cu Milka ca să puteți zbura cu elicopterul la Predeal. Dacă vă lasă vremea :D . De acolo puteți să vă întoarceți cu trenul. Dacă chiar vrei să mergi zbori la Predeal, am yo o sugestie. E drept, e diabolică, dar îți crește mult șansele. Cumperi mai multe inele de logodnă, le înscrii pe toate în concurs, și astfel îți crești șansele. Iar apoi, după ce câștigi, te hotărăști tu cu cine te duci la Predeal, cui dai inele, etc..

          Acum, publicul feminin o să se ia de mine că m-am adresat doar băieților.... Păi fetelor, pentru cine credeți că vor cumpăra băieții toate cadourile de mai sus? Cine va fi beneficiarul?
Bine, și aici nu mă refer la nenea ală care are magazinele. Dacă v-ați gândit la asta înseamnă că nu a intrat încă spiritul Valentinului în voi.... încă mai aveți scăpare. Fugiți ! Dar nu la Predeal că acolo vine Milka cu elicopterul după voi.
         Sunt curios dacă vor pune și vaca în elicopter. Doar pentru asta și ar merita să zbori până acolo... poți face și experimentul cu laptele praf. Sau poate ei fac această cursă regulat pentru a face rost de lapte praf pentru ciocolată. Bineînțeles, zborurile normale se desfășoară deasupra Alpilor. Că doar d-aia e vaca mov.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu