marți, 24 aprilie 2012

Pt tipul cu anticonceptionalele

Zilele trecute am dat peste așa ceva pe net.


Acum câteva luni, dacă aș fi văzut aceasta imagine aș fi spus că e trucată, că nu are cum o persoană să fie chiar în halul ăsta de proastă.  Dar de când lucrez cu americanii, standardele mele privind inteligența ființelor umane au scăzut mult. Și când spun mult, vreau să spun că mă mir că suntem specia dominantă pe Pământ.

Dar am devenit mai înțelegător cu persoanele cu mai puțină materie cenușie și m-am gândit să-i dau câteva îndrumări lui georgefl aici de față. Cu toții știm că prostia se plătește, așa că dacă ai fost prost și nu te-ai protejat, acum vei plăti mai mult. E ca la RATB, nu cumperi bilet, plătești suprataxă. Ai înțeles până aici? Bun.

De preferat ar fi fost ca cei ca tine să nu se înmulțească, dar asta e, acum că s-a ajuns aici, trebuie să începi să iei lecții ca să fii tătic. Să înveți despre sarcină. Și ca să te ajut, uite, poți găsi aici sarcina pe saptamani video. Și vezi pas cu pas ce se întâmplă. De ce iubita ta va avea în câteva săptămâni o burtă mai mare decât cea pe care o ai tu de la bere și de la ceafă de porc.

Studiind acea sarcina pe saptamani video vei vedea exact cât de mare e prostia pe care ai făcuto și cum data viitoare ar trebui să nu te mai joci aiurea. Ai noroc că vine sfârșitul lumii și o să scapi ușor că altfel trebuia să-l și crești. Să fi văzut atunci distracție.

A, să nu uit, cred că ar trebui să-ți spun, (cu toate că prietenii tăi încă vor să mai râdă de tine), că ar trebui să te oprești din luat anticoncepționale. Nu-ți folosesc la nimic și dai banii aiurea. Acei bani ar trebui să-i pui deoparte să cumperi copilului ce trebuie. A, sau ai putea chiar în loc de anticoncepționale să iei antidepresive. O să le vezi utilitatea în curând.

4 comentarii:

 1. Deci asta e prea de tot =)) am ras de nu am mai putut=))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu am stat si m-am gandit daca e de ras sau de plans. Inca nu m-am decis.

   Ștergere
 2. www.mamicamea.ro12 mai 2014 la 16:10

  Salut

  Te rog frumos sa pui nofollow la link-ul catre mamicamea.ro
  Ti-am trimis email si pe celalalt blog, pe acest blog nu am gasit date de contact
  Multumesc frumos

  RăspundețiȘtergere