joi, 14 iunie 2012

Insomnii

Că sunt unii care nu dorm vara, cum ar fi Connect-R pe care-l chinuie talentul; sau eu, care sunt chinuit de caniculă, e știut de toată lumea. Dar nu toată lumea știe că acum, după ce a început Connect-R să se vaite, a apărut și replica lui Fuego. El a spus că nu doarme iarna de multă vreme, dar a considerat că nu e chiar așa de important, din moment ce în copilărie stătea treaz tot anul și scria colinde.Acum, Fuego a publicat versurile noului său cântec, hit care va fi cântat în duet cu Connect-R, care l-a inspirat.

 Hitul va avea o continuare, featuring cu băbuțele care au reprezentat Rusia la Eurovision și se va numi: Party for everybody who doesn't sleep during the Chinese year. Traducerea în română, făcută de cei care traduc și titlurile filmelor, ar suna așa: "Să nu dormim internațional".

La scurt timp după ce wikileaks a publicat versurile melodiei lui Fuego pe piratebay, au apărut și cover-uri.
Primul dintre ele s-a putut asculta la RadioZu și suna așa:După ascultarea melodiei, mai mulți maneliști au declarat că la câți dușmani au ei, în șatră nu poți să dormi niciodată, de frică să nu vină alți țigani să-ți fure banii pe care te-ai lăudat în melodii manele că-i ai.

Mai mulți interlopi au declarat că nici la pușcărie nu se doarme, și că după ce au adormit din greșeală, a 2a zi i-a durut în fund când a venit gardianul să le dea deșteptarea. Durerea s-a ameliorat după ce a venit rândul lor să fie băieței.

Senatorii și deputații au declarat la unison că la Parlament nu există probleme cu somnul, și că fiecare doarme foarte bine acolo, știind că de acolo nu-l poate ridica DNAul.

Producătorii de băuturi energizante și cafea au dat în judecată companiile farmaceutice pentru că nu au găsit încă un remediu la această epidemie de insomnie, care duce la scăderea profiturilor lor.

Michael Jackson a vrut să lanseze un cântec intitulat Somnul de veci eu îl dorm, însă rudele l-au dat în judecată, pentru că, după moarte, acesta și-a pierdut drepturile de autor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu