luni, 22 octombrie 2012

Preturi de Arena

Circula zilele trecute pe net poza din dreapta.

Sunt surprinse listele de prețuri practicate pe Arena Națională la două evenimente diferite: un meci de fotbal și un miting politic.

În mod uimitor, cei care au pus poza, au postat-o pentru că nu erau de acord ca la mitingul politic să fie mai mici prețurile decât la evenimentele sportive pentru muritorii de rând. În goana lor spre lovirea în imaginea formațiunii politice nu și-au dat seama că, de fapt, și prețurile practicate atunci erau mai mari decât ar fi normal.


Un hotdog este scump și dacă costă 6 lei. Ca să nu vorbim de apa plată care se vinde la pahar și costă 4 lei. Ideea pentru care în mod normal, în oraș, o cola la sticlă de 0,5L costă 3 lei este datorată costurilor de producție a ambalajului. Dar aici, vorbim de un pahar, care nu poate costa mai mult de 0,5 lei și de o cantitate de cola care este pusă dintr-un PET de 2L care costă 6-7 lei.  Faceți voi calcule..

Ideea e că nu există concurență, și astfel, un băiat deștept care a prins acest contract scoate bani rapid din buzunarele pasionaților de sport. Sau de evenimente de tot felul ce au loc pe Arenă.

Revenind la hotdog. Cine își cumpără hotdog pe stadion? De ce ai face asta? Chiar vine lumea la meci să mănânce? Nu poți mânca înainte să vii? În curând or să existe oameni care își comandă pizza / cattering pe stadion pentru că nu pot rezista nemâncați 105 minute.

Și că tot veni din nou vorba de Arena Națională. nu mi-a explicat nimeni, încă, de ce n-ai voie pe stadion cu aparat foto profesional? Ok, înțeleg la evenimente cu mari VIP-uri, unde există riscul de a avea o armă în aparat, dar și atunci ar putea fi verificat echipamentul respectiv. Dar la meciuri? Cine ar împușca un fotbalist? Pe bune acum... Că presupun că nu s-a gândit cineva că un spectator ar arunca cu aparatul foto pentru a răni pe cineva...

Urmează să nu fii lăsat să filmezi, ca la cinematograf, pentru că regulile se preiau, dar nu se adaptează și nu se explică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu