miercuri, 28 noiembrie 2012

Lemn de lucru

Pe principiul înțeleptul își face iarna car și vara sanie, o să cam aveți nevoie de lemn de lucru. Nu de alta, dar acum că vine iarna și vă apucați de lucru la car, vă trebuie.

Sau poate construiești altceva. O schelă sau poate chiar o casă. De aceea, aveți nevoie de lemn de lucru radauti. Chiar dacă faci o casă de piatră, vorba zicalei, tot trebuie grinzi de lemn și lemn pentru schele și pentru cofrag.

Sau poate ești mai liniștit și nu vrei să construiești nici car nici casă. Ai o casă și vrei să stai liniștit la căldură. Păi tot îți trebuie lemn de lucru radauti ca să faci focul la șemineu. Ce iarnă e aia fără un foc? O iarnă rece, vă spun eu. 

Măcar pentru grătar și tot îți trebuie câteva lemne. Și cum nu poți să te duci la pădure să te apuci să tai copaci, mai bine cumperi lemn de-a gata tăiat. Toate dimensiunile, și toate tipurile de lemn, și de rășinoase și de esență tare. 
Cine știe, poate îți vine vreo idee și te apuci de sculptură. Sau vrei să-ți faci singur scobitori. Lemnul are o mulțime de întrebuințări.

Așa că, acum, indiferent care e proiectul tău, dacă ai nevoie de lemn știi de unde-l poți lua.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu