sâmbătă, 22 decembrie 2012

Postapocaliptic

A trecut și Apocalipsa prevăzută de mayași. Acum a început un Baktun, unul postapocaliptic.

Cu toate că mai există oameni care-și dau cu părerea că de fapt era vorba de 23 decembrie nu de 21, nu o să-i luăm în considerare, aceste opinii fiind de-a dreptul ridicole. Nu poți să vii tu și să zici că toată lumea care a prezis apocalipsa s-a înșelat și că ești tu mai deștept. Ți-ai cumpărat bunkăr și ți-ai făcut provizii, e problema ta. Singura ta speranță ar fi dacă ai 30 zile să returnezi produsele.În altă ordine de idei, era și păcat să se termine lumea ieri. Tocmai acum, când și-a făcut Anca blog. Sau mă rog, l-a făcut public :) . Mihaela a trecut și ea la .ro ... cum să vină sfârșitul tocmai acum? E doar un nou început. Un nou început blogosferic. Felicitări fetelor!

Totuși, ieri a fost sfârșitul lumii, dar nu pentru umanitate, ci pentru o grămadă de porci. Doar a fost Ignatul, nu? Deci porcii au o tradiție în a sărbători sfârșitul lumii în fiecare an pe data de 21, așa că se așteptau la apocalipsa asta.

Acum ne pregătim de Crăciun, și în loc să așteptăm apocalipsa, așteptăm să vină moșul. Sau mă rog, sărbătorim ziua de naștere a lui Iisus. O să revin cu mai multe detalii despre ziua de Crăciun, marți, într-un post special, la Emil pe blog.

Nu o să lungesc foarte mult acest post postapocaliptic, singurul lui scop fiind să vă arate că sunt nemuritor și am supraviețuit apocalipsei de ieri. Este adevărat, a fost nevoie de o pregătire intensă și de eliminarea celorlalți nemuritori, pentru că știți cum e, în final poate rămâne doar unul. Și cel mai greu a fost să-l elimin pe Duncan McLeod că era tot timpul la filmări.

Revin cât de curânt.
Salutări postapocaliptice!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu