sâmbătă, 9 februarie 2013

Cinefil - The Last Stand

Nu credeam că o să merg la cinema pentru filmul ăsta, nefiind un fan Arnie. Dar cum socoteala din târg nu se potrivește cu ce-a de-acasă... am poposit la Corso. Pentru că nu duceam lipsă de timp mort. Și cum filmul s-a nimerit exact la fix în respectiva perioadă, am zis să-i acord o șansă.

Dacă tot a fost miercuri și a fost Orange Film, am dat doar 5 lei/ bilet.Când te gândești la un film că îl are în rolul principal pe Arnold Schwartzeneger te gândești la arme mari și multe explozii. Și așa e. Acest film nu duce lipsă de acțiune. Cred că doar primele 5 minute au fost liniștite, apoi a fost o acțiune continuă.

A îmbătrânit Arnie dar toate poate să tragă cu o armă. Indiferent de mărimea ei. Și chiar dacă e doar un șerif într-o localitate de frontieră, tot se descurcă el să facă rost de acțiune. Și ca să nu fie singurul actor cu renume din film i se alătură Johnny Knoxville (din Jackass) și Forest Whitaker (din celelalte filme cu Forest Whitaker).

Șeriful Ray (Arnold S.) și adjuncții lui sunt ultima redută în calea unui prizonier extrem de periculos care a scăpat de FBI și vrea să fugă din Statele Unite. Dar șeriful nu renunță ușor și reușește să mobilizeze toate forțele pe care le găsește în micuțul orășel pe care-l păzește. Nu lipsesc din acest film nici caii putere, americanii neratând ocazia de a ne prezenta subtil cât de puternic este Chevrolet Corvette ZR1.

The Last Stand este un film care îmbină acțiunea en-gross cu o doză mică (dar suficientă) de umor și condimentează totul cu două mașini puternice. Ca să-mpace pe toată lumea. Este un film pe care-l poți vedea și cu prietenii dar și cu familia.

De abia a început să ruleze în cinematografe așa că sigur îl găsești în weekend dacă ai chef să mai ieși din casă.
Vizionare plăcută!


P.S:. La cererea publicului nu mai acord note filmelor. Puteți găsi punctaje pe imdb/cinemagia.
P.S.2: Rubrica cinefilă se va numi de acum înainte "cinefil".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu