sâmbătă, 27 aprilie 2013

Pregătiri de 1 mai


Nici nu s-a terminat luna aprilie, iar soarele  deja își face de cap, crezându-se  probabil prin iulie.

Asta n-ar fi rău, având în vedere tradițiile românești de a merge de 1 mai la mare. S-ar putea ca cei care respectă această tradiție chiar să poată intra și în apă. De bronzat, sigur e bună vremea.

Și ce tradidție mai era de 1 mai? A, da... cea cu micii și berea. Păi dacă-s mici, păi mici să fie. Și grătare și voie bună. Și ca să arate că susține tradițiile românești, un lanț internațional de restaurante fast-food, pe numele lui McDonald’s va introduce în meniurile sale, începând cu această dată de sărbătoare, două noi produse. Mai românești. Unul dintre ele fiind McMici. Ca să nu te mai chinui să pui micii pe grătar, te duci direct la Mc.

Interesantă inițiativa. Pentru oamenii care vor să sărbătorească Ziua Muncii printr-o lene maximă. Lenea de a face grătar. Dar ce zic .eu de a face grătar... lenea de a merge la iarbă verde, că sigur se vor găsi vânzători de mici și bere.

Știu cel puțin un primar, care este,  care este fan al micilor de 1 Mai. Și de ce n-ai fi, e o tradiție frumoasă, vremea ne ajută... să fie voie bună.

Dacă nu-ți place soarele și preferi să stai la umbră și să bei bere rece, pot să-ți recomand să intri pe http://www.scharx.ro/Copertine.html și să-ți alegi modelul de umbră dorit. Bere și mici știi de unde să-ți iei, dar mă gândeam că la copertine e mai greu să te orientezi.

Da chiar, sunt curios de unde își va lua McDonald’s amestecul de carne pentru mici, având în  vedere că această primă impresie va decide dacă produsul  va rămâne sau nu în oferta lor de toate zilele. Și sunt curios dacă McMici e compus din mai mulți mici sau din mici în formă de burger. Așteptăm cu nerăbdare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu