vineri, 21 iunie 2013

Senzational! Emil Călinescu refuză alcoolul.

După numai o săptămână petrecută pe meleagurile însorite ale Antaliei,  marele blogger Emil Călinescu, a revenit din Turcia fără apetitul de alcool. Fiind invitat de un amic să bea o bere, două, zeci... Emil a refuzat pe motiv că trebuie să doarmă.

Surse ne-au dezvăluit că minunatul ar fi dormit 12h azi-noapte și că de fapt, această călătorie l-ar fi ajutat să se redescopere, schimbându-și radical prioritățile. Dacă înainte nu ar fi refuzat o bere pentru nimic în lume, acum se pare că Emil ar fi descoperit religia musulmană, religie care nu-i permite să consume alcool. Pentru a se împăca mai ușor cu trecerea de la ateism la descoperirea lui Allah, și pentru a reduce impactul psihologic al trăirii a 27 ani pe căi greșite, Emil se dedică acum somnului și încearcă să doarmă cât mai mult în cât mai puțin timp.


Fiind un avid blogger care ar fi stat până dimineața să scrie sau să bea, acum renunță fără ca măcar să deschidă prima bere. Se pare că această redescoperire de sine a fost foarte importantă și că Emil va renunța acum la păcatele lumești pe care le făcea în mod constant. Nu va mai consuma bere, nu va mai mânca McPorc și alte produse din carne, ba chiar va renunța și la mult iubiții mititei.

Întrebați ce părere au despre această schimbare, oamenii de pe stradă au avut păreri împărțite. Unii susțineau că această schimbare este una bună și că fiecare are nevoie să creadă în ceva și că dacă nu crezi în bere și în consumul de alcool, sigur ajungi să înnebunești și să crezi în zei deșertici. Alții susțineau că noul Emil va face furori pe piața offline, peste câteva luni, când, datorită renunțării la alcool și la carne, va adopta un stil de hipster, va începe să meargă la sală și va slăbi, ajungând să aibă o siluetă de invidiat. Alte persoane ne-au mărturisit că această schimbare nu este deloc binevenită și că Emil este dorit așa cum era înainte, că nu au cu cine să bea.  La data intervivului doar 3 bețivi erau în respectiva cârciumă.


Revenim cu amănunte...

11 comentarii:

 1. Au anunțat și la știrile de la ora 5!
  Așa ceva...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am auzit ca Dan Diaconescu se dadea de ceasul mortii ca nu poate sa faca o emisiune pe tema asta. Ar fi gasit studio, dar Emil a refuzat sa vina la emisiune ca sa doarma.

   Ștergere
 2. De fapt adevarul este altul (nu stiu daca stii reclama la banca aia nemteasca, cu cei 2 copii care se uita la prajitura si asteapta, ca vor manca mai mult daca asteapta): prefer sa fiu fresh maine, la concursul de Stand-Up. Si daca-l voi castiga voi bea SI MAI MULTA BERE! Ma sacrific azi ca sa beau mai mult maine (pe gratis #cumarveni).

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu e reclama, e test psihologic de rabdare. Ori berea n-are legatura cu rabdarea.

   Ștergere
 3. Calinoiu Catalin21 iunie 2013 la 21:12

  Lasati alcoolul sa se intoarca la Emil.

  RăspundețiȘtergere
 4. Din câte am auzit, un producător important de bere de pe piaţă îi face marcaz strâns lui Emil pentru ca acesta să revină le vechile sale obiceiuri. Presimt un contract de sponsorizare de talia lui Emil. :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Cum sa renunte la bere, pe caldura asta! Mare imprudenta face :D

  RăspundețiȘtergere
 6. Asta e ca aia cu ardeleanu care nu purta caciula iarna. Intrebat de un prieten de ce nu poarta caciula pe o vreme asa de rea, ardeleanu' a raspuns ca de la accident n-a mai purtat caciula.
  - Ce accident?
  - M-a invitat vecinu la o palinca si n-am auzit, ca aveam caciula trasa pe urechi :))))
  Asa si cu Emilentul, de la accidentul cu somnu' n-o sa mai doarma ca sa nu mai rateze :)
  P.S.
  E vraja cu trecerea la musulmanie :), Parintele Afonie nu face de-astea :))

  RăspundețiȘtergere