duminică, 22 iunie 2014

Ia permisul de conducere din prima. (Chestionare Auto DRPCIV)

În România, peste 67% dintre elevii școlilor de șoferi, eșuează examenul de teorie. Asta se datorează și faptului că școlile de șoferi nu dispun de didacticele necesare pentru a pregăti elevii în scopul de a obține examenul de teorie din prima. Manualele de legislație rutieră au chestionare auto C-DRPCIV alcătuite pe baza legislației rutiere de către profesori de legislație. Acele chestionare auto DRPCIV nu prea au nici o legătură cu cele de la examenul oficial.

Atunci când elevii își susțin examenul de teorie, pur și simplu se simt apăsați deoarece au rezolvat chestionare auto diferite de cele oficiale. În mod normal, fiecare școală auto de șoferi ar trebui să beneficieze de programa DRPCIV de chestionare auto. Astfel, elevii s-ar pregăti eficient pentru examenul de teorie și l-ar obține din prima. Când rezolvi chestionare auto DRPIV, înveți practic legislația rutieră deoarece au fost create pe baza legislației rutiere.


Există manuale de legislație ruteiră care oferă doar informațiile necesare pentru a obține un examen de teorie. Acest tip de manual este foarte eficient, dar nu îndejuns. Timp de 4 zile se predă la o școală de șoferi, o legislație rutieră asemănătoare și se poate spune că este un ”start de învățat”. Restul informațiilor se pot citi și de acasă, mai ales în timpul libe. Atenția este un factor important pentru învățat, dar și repetiția în același timp. Fără un efort substanțial, nu se pot obține rezultate bune.

Desfășurarea examenului de teorie DRPCIV. (sfaturi utile)

Toată lumea care trece prin examenul de teorie are emoții. Aceste emoții sunt firești, doar că trebuiesc stăpânite. Cei care nu le stăpânesc, vor fi distrași de atenția și vor putea greși la examen. Testul DRPCIV conține 26 de întrebări (cu 3 răspunsuri) și poate fi rezolvat în 30 de minute. Fiecare întrebare are una sau mai multe variante de răspuns. Nu există întrebări care nu au răspunsuri corecte.

După ce ai trecut de întrebările de acomodare, va începe testul. Poți sta liniștit vreo 2 minute înainte de a apăsa butonul START. Nu ai voie să întorci capul, deoarece ai o cameră de luat vederi în fața ta, funcțională. Prima dată vei rezolva întrebările DRPCIV pe care le știi cu siguranță... Vei acumula mai multe răspunsuri corecte într-un timp scurt. Așadar, te vei apropia de final mai rapid, iar șansele de a obține examenul de teorie, vor fi mult mai mari.


După ce ai rezolvat întrebările pe care le știi, vei trece la cele care crezi că le știi destul de bine, doar că nu ești sigur de ele. Aici intevine ATENȚA și utilizarea butonului ”RĂSPUND MAI TÂRZIU”. Acel buton nu trebuie neglijat... ci din contră, ești ”obligat” să-l folosești cât mai mult. La final, vei rezolva întrebările pe care nu le-ai mai întâlnit. Și aici va trebui să fii atent pentru că unele întrebări sunt logice și vei putea răspunde corect la fiecare întrebare. Nu uita să folosești butonul ”RĂSPUND MAI TÂRZIU”, ori de câte ori este nevoie. Succes la examen!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu