miercuri, 18 iunie 2014

Dupa ploaie, vara si cheltuieli

Dacă ploile din ultimele zile v-au dat peste cap planurile de vacanță și v-au distrus buna dispoziție, nu disperați. Peste câteva zile va fi din nou soare.

E drept, nu veți putea merge la mare să vă bălăciți, apa fiind încă rece din cauza precipitațiilor căzute din belșug în ultima perioadă. Însă veți putea să vă bucurați de razele calde de soare care vă mângâie trupul când stați la plajă și veți avea senzația de vară în timp ce beți o bere rece la umbra unei umbreluțe, la o terasă de pe faleză.


Mai trist e când veți constata că trebuie să vă reînnoiți garderoba pentru a fi în ton cu temperaturile. Există oameni care poartă adidași indiferent de temperatura exterioară, însă mie mi se pare mult mai plăcut să las piciorul să respire. De aceea port papuci sau sandale vara. E drept, bărbații își găsesc mult mai greu astfel de articole de încălțăminte. Nu știu de ce se întâmplă asta și nici nu înțeleg de ce încă există diferențe foarte mari de prețuri între articolele vestimentare masculine și cele feminine.

Fetele găsesc sandale ieftine și chiar pantofi ieftini la toate magazinele cu specific.  Prețul de plecare este undeva la jumătate față de un produs asemănător, dar în varianta masculină. Discriminare? Cu siguranță. Dacă era invers sigur se făceau asociații feminine care să remedieze aceste aspecte. Însă la bărbați merg chestiile astea. De ce?

Pentru că bărbații au alte chestii pe cap. Ei se gândesc la fotbal, mâncare, mașini și alte chestii, nu la cum ar putea să reducă prețul la încălțăminte. Bărbații adevărați nu stau ore întregi probând diverse perechi de pantofi, ei merg și aleg una din raft, o probează și o cumpără. La fel și cu restul articolelor vestimentare.

De aceea e mult mai ușor pentru ei să-și pregătească garderoba pentru vară. De asta și pentru că folosesc mai puține articole. J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu