vineri, 7 noiembrie 2014

Vremea rece are si ea un Farmec

Probabil deja simțiți dimineața răcoarea zilelor de toamnă deja târzie că vă zgârie chipul în drumul zilnic către birou. Deja soarele răsare mai târziu și, chiar dacă e pe cer, e un soare cu dinți care nu numai că nu ne încălzește cu razele sale, dar parcă ne-ar face în ciudă, doar să ne inducă în eroare, văzându-l pe fereastră înainte să plecăm și fiind surprinși de puținele grade din termometre.

Chiar dacă noi ne obișnuim treptat cu frigul, tenul nostru simte mult mai intens schimbarea bruscă de la temperatura de cameră la răcoarea dimineții. Tocmai din acest motiv are nevoie de un tratament special și o hidratare pentru a nu deveni uscat și iritat. Și uite așa, simțind că ne ustură pielea folosim diverse produse dermatocosmetice, după ureche sau în urma unor recomandări ale unor prieteni, respectiv prietene, pentru că fetele se pricep mai bine la creme și cosmetice.


Astfel de comportamente pot înrăutăți situația în loc s-o amelioreze deoarece există mai multe tipuri de ten și un produs care a dat rezultate foarte bune pe tenul prietenei tale, s-ar putea să nu aibă același efect pe pielea ta, ba chiar ar putea să-ți facă rău. De aceea, compania Farmec, cea care a produs prima gamă anti-age din lume, a lansat acum gama Gerovital H3Derma +, o serie de produse al căror principal scop este să-ți hidrateze și să-ți păstreze pielea sănătoasă.
Gerovital Doctor în Frumusețe încă respectă valorile de pe vremea prof. dr. Ana Aslan, atunci când produsele erau mai naturale iar companiile erau mai interesate de a produce calitate în loc de cantitate. De aceea, cremele lor au un farmec aparte. Le simți că au grijă de tine și-ți hidratează pielea, inducându-ți o stare de parcă ai fi nerăbdător să vină zilele reci să ai o scuză să-ți dai c-o cremă pe față.


Articol participant la SuperBlog 2014.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu