miercuri, 31 mai 2017

Cinefil - Wonder Woman

În această săptămână, cei de la DCEU revin în prim-planul cinematografiei aducându-ne povestea frumoasei Wonder Woman (Femeia Fantastică), un personaj care și-a făcut apariția în Batman vs Superman, anul trecut.

Wonder Woman este, așa cum ne-au obișnuit cei de la DCEU, un film de prezentare a personajului. Avem astfel prezentată, destul de detaliat, viața Dianei Prince (Wonder Woman), lucru care pregătește spectatorul pentru viitorul Justice League, explicând în același timp cine este și de unde a apărut femeia care a luptat alături de Batman.

Cu frumoasa Gal Gadot în rolul Dianei și cu Chris Pine în rol secundar, Wonder Woman reușește să devină, din punctul meu de vedere, cel mai reușit film DCEU de până acum. Personajele sunt bine conturate și prezentate, astfel încât până și spectatorii care nu sunt familiali cu universul să poată trăi aventurile alături de Femeia Fantastică.

Înainte de a deveni Femeia Fantastică, Diana era prințesa amazoanelor, trăind alături de celelalte amazoane pe insula legendară Temyscira. Însă atunci când în paradisul lor apare un bărbat care le povestește despre războiul care se întâmplă în lume, ea decide că este datoria ei să salveze omenirea. Însă lucrurile nu sunt niciodată așa de simple pe cât par.

Alături de Gadot, din distribuția internațională a peliculei au mai făcut parte Chris Pine (filmele „Star Trek”), Robin Wright („Fata cu un dragon tatuat”, serialul Netflix „Culisele puterii”), Danny Huston („Înfruntarea titanilor”, „X-Men de la Origini: Wolverine”), David Thewlis (filmele „Harry Potter”, „Teoria întregului”), Connie Nielsen (serialul „The Following”, „Gladiatorul”), Elena Anaya („Pielea în care trăiesc”), Ewen Bremner („T2 Trainspotting”, „Expresul zăpezii”), Lucy Davis („Lupta cu zombi”, serialul „Better Things”), Lisa Loven Kongsli (viitorul „Ashes in the Snow”), Saïd Taghmaoui („Țeapă în stil american”) și Eugene Brave Rock (serialul „Hell on Wheels).

Cele aproape 2 ore și jumătate sunt pline de acțiune și reușesc să te țină interesat de acțiune și să te facă să te întrebi ce va urma în continuare, în permanență pe durata filmului fiind dezvăluite lucruri noi despre personaje, aspecte foarte interesante, mai ales pentru cei mai puțin familiarizați cu personajele DCEU (cum aș fi eu).


Wonder Woman ajunge pe marile ecrane din toată țara, sub ghidajul Vertical Entertainment, începând de vineri 2 iunie. Vizionare plăcută!


14 comentarii:

 1. Un blog foarte bun, multumesc pentru postare.

  RăspundețiȘtergere
 2. Foarte frumoase filmele, multumesc pentru recomandare.

  RăspundețiȘtergere
 3. Este foarte bun filmul, merita vizionat.

  RăspundețiȘtergere
 4. Aveti un blog de nota 10 dar mai trebuie content!

  RăspundețiȘtergere
 5. Imi place blog-ul, sa scrieti mai des!

  RăspundețiȘtergere
 6. Ce mai faceti, ce a-ti mai citit pe perioada pandemiei?

  RăspundețiȘtergere
 7. Imi place content-ul, poate veti reveni in 2021!

  RăspundețiȘtergere