miercuri, 24 aprilie 2013

Cautari google


Ca orice blogger care e măcar puțin interesat de SEO și/sau de vizitatori, sau măcar de profilul cititorilor săi, îmi monitorizez statisticile blogului. Și mă amuz mai tot timpul când văd ce prostii a mai căutat lumea.

E normal să existe oameni care cauta transport mobila pe Google. Sau orice altă informație, cât de cât utilă. O adresă, un loc de cazare, un serviciu oarecare. Dar în căutările mele apar tot felul de ciudățenii. Am mai pus eu în articolele cu Gura lumii, însă majoritatea rezultatelor se repetă, așa că nu voi relua fiecare rezultat.


Azi, cea mai relevantă sintagmă care a ajutat un internaut să ajungă pe blogul meu este: “animale perverse”. Poate cineva care caută așa ceva ajunge pe acest articol, îl citește, și binevoiește să lase un comentariu (chiar și anonim, că e permis și așa) cu motivul pentru care a căutat asta. Aș prefera să fie mai elaborat decât “că așa vreau eu”.

Deja căutările gen „cum se face parizerul” mi se par oarecum firești și logice. E normal ca oamenii să fie curioși ce mănâncă. E normal că au căutat „spanac”, poate doresc să mănânce cu parizer. Dar nu văd rolul animalelor perverse. Când mănânci parizer te apucă dorințe perverse cu animale?

Eu am pus în trecut ceva poze cu titlul acesta pentru că mi s-au părut oarecum amuzante ipostazele în care erau respecivele patrupede. Însă nu am avut nici măcar o secundă de gând să alimentez fetișurile unor oameni cu astfel de înclinații, mai puțin ortodoxe.  Nici măcar în Two guys one horse calul nu era pervers.  Probabil era beat, dar oricum nu cred că a fost ideea sa să apară în acel clip. Dar știți cum sunt americanii, indiferent ce se întâmplă, apare pe net. În afară de ce se întâmplă în Vegas. What happens in Vegas stays in Vegas.

Cred că oamenii „abuzeazăde cunoștințele Google, iar astfel de termeni prezenți în căutări ar trebui mediatizați, măcar de dragul divertismentului. Problema e că fiecare repetare a unui termen îți face blogul mai relevant în afișarea resepctivului cuvânt. Așa că dacă spui o prostie de prea multe ori vei fi asociat cu ea.
Așa și eu, am vrut să am pe blog animale perverse și parizer... am și cititori care caută asta. #miseparecorect.

4 comentarii:

 1. Clasici in viata: Zoofilul isi plimba cainele mai mult decat nevasta!
  :D

  RăspundețiȘtergere
 2. Mie mi se pare ok raportul servicii de transport pret, am gasit oferte de transport mobila la preturi intre la 100 lei pana la 200 lei fara tva. Pretul am inteles ca variaza in funtie de volumul mobilierului transportat, etaj si efortul de carare. Am primit si oferta de evacuare moloz si mobila. Voi ce parere aveti ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E normal sa varieze in functie de efort si volum. Insa fiecare decide daca ii convine oferta sau nu. Tu stii ce ai de carat/ evacuat.

   Ștergere