joi, 25 aprilie 2013

Guest post - Pisici

A trecut ceva vreme (nici nu mai știu exact cât) de când nu am mai avut un guest-post. Nu pentru că n-am primit eu oamenii, ci pentru că n-au fost doritori. Azi s-a arătat un curajos care a vrut să ne spună câteva cuvinte despre pisici. Probabil a considerat că subiectul nu este suficient tratat pe acest blog.

Fără a mai lungi introducerea, vă las cu articolul lui Ștefan :

Animalele de companie sunt pentru unii ceva esential. Daca iubesti animalele ar trebui sa ai un caine sau o pisica langa tine. O pisica este linistita si curata, 2 motive bune pentru a alege sa-ti cumperi o pisici si nu alt animal. Fiecare iubeste un animal diferit, dar in general femeilor adora mai mult pisicile decat cainii. Daca ai copii ar fi o buna alegere sa cumperi o pisica de care pentru a se juca copii cu ea. Pisicile, ca si cainii, sunt animale jucause care ii pot distra pe copii.


Inainte de a face alegerea asupra pisicii pe care vreti sa o cumparati este bine sa discutati cu un medic veterinar pentru a primi sfaturi cu privire la ingrijirea pisicii. Este important sa ai grija cum trebuie de pisica ta si sa o hranesti adecvat. Pisicile de rasa sunt cele mai cautate, iar foarte multi cauta pisici de vanzare, pisici care sa fie de rasa. Poti sa cauti inainte mai multe rase de pisici si sa alegi una dintre cele care ti se pare cea mai frumoase, pentru a o cumpara si avea grija de ea.

Daca ai un animal ai si mai multe responsabilitati. Trebuie sa ai grija de animalul tau, astfel incat sa se simta cat mai bine. Este important sa ii dai mancare buna, adecvata pentru acel animal, in cazul nostru o pisica. Pentru a se dezvolta cum trebuie are nevoie de hrana multa si buna, pentru ca pisica sa se dezvolta bine si frumos.

Este foarte frumos sa ai un animal, sa te joci cu el si sa ai grija de el. Iubitorii de animale stiu exact cum e treaba, poate incercati si voi. Mie imi plac animalele, chiar as vrea sa am unul, dar din pacate stau la bloc si e mai greu sa ai grija de un animal in aceste conditii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu