miercuri, 12 iunie 2013

Magie la cinema

Astăzi am făcut parte dintr-un spectacol de magie. Imediat după filmul magic NowYou See Me”, am fost intâmpinați cu o surpriză  de către fetele de la MediaPro Distribution. Ele au adus un iluzionist să ne impresioneze cu cărțile sale.

Cum publicul era deja într-o stare numai bună de magie și alte vrăji, stare indusă de film, numărul iluzionistului Andrei  Girjob a fost exact cireașa de pe tort. Și cum eu eram în primul rând, m-am oferit voluntar la unul din trucurile sale.

Trebuie să vă spun că eram dornic să fiu vigilent și să nu mă las păcălit. Motiv pentru care încă de când m-am dus “pe scenă am făcut o glumă la adresa magicianului, glumă menită să-l distragă de la starea sa de concentrare. A recepționat-o foarte bine și a readus numărul pe direcția dorită de el, tot folosindu-se de o poantă. Se pare că și iluzioniștii sunt oameni glumeți, nu doar bloggerii.


Trucul a presupus ca un  voluntar (.eu, în acest caz) să numere în fața publicului cele 10 cărți de joc primite de la magician iar ulterior să și le pună în buzunar. Magicianul lua și el 10 cărți, iar după câteva trucuri trimitea câte o pasă către mine, și o carte dispărea din pachetul său. Ulterior, după trei astfel de pase, voluntarul scotea cele treisprezece cărți din buzunar și le număra în fața publicului.

Cu mine, lucrurile au fost diferite, eu fiind sceptic și nefăcându-i chiar pe plac, încercând să joc rolul voluntarului dificil. Însă surpriza a fost de partea mea când, la sfârșit, aveam treisprezece cărți de joc în buzunarul meu. În loc de zece. Și pot să vă asigur că nu mi-a umblat nimeni în buzunar în timpul actului. Cred că dacă mă tăia în două nu eram așa de impresionat.

Au mai urmat câteva trucuri geniale, de mentalist, cu cuvinte apărute pe cărți sau chiar numărul unei cărți alese de public scris pe interiorul cutiei din care au fost scoase cărțile. Ce mai, tipul e genial. Sau, mă rog, magic. Felicitări!


Vă invit să-l vedeți, aveți link către Facebookul lui, mai sus, pe nume.

4 comentarii:

 1. Nu-mi spune! Ai pus botul la trucuri cu cărți! Awwwww, ia o acadea! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Tipul e foarte bun. Dar am notat ca am de luat o acadea :)

   Ștergere
 2. "Se pare că și iluzioniștii sunt oameni glumeți, nu doar bloggerii."

  Serios? Bloggerii sunt oameni? De cand?

  RăspundețiȘtergere